精神官能症手札(三)社會運動

「保護人民才是警察該做的事啊!」

與反對者的面對面抗爭

這張宣傳單在不到一個小時內就被中國學生撕毀
於是我再次貼上新的傳單與一張手寫信,周圍是其他學生的聲援
中國學生將「寫著共享自由言論」的紙直接覆蓋在我們的聲明上
中國學生將寫有「共享言論自由」的紙,直接貼在我們的聲明上

我的精神官能症

--

--

--

生不對、死不起。一個留學生BPD患者的日記。我有精神疾病,我追星、我參加社會運動。

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
朵拉

朵拉

生不對、死不起。一個留學生BPD患者的日記。我有精神疾病,我追星、我參加社會運動。

More from Medium

Avalancheprofit.com

1.3 The Ego Matrix

Woman History Bluff

Race 3 Round-up and Thoughts Ahead of the GP in Italy